Twoje wywody na temat liczby liści i "stopnia nieuczciwości" (bo nie wiem jak to nazwać) są przede wszystkim napastliwe, a nawet nieco aroganckie.
To nie były moje wywody.
Ton Twoich wypowiedzi skłonił mnie do takiej, a nie innej reakcji, choć Przemka w ogóle nie znam, nie wiem czy kłamie i jest to mało istotne, a w aspekcie wyliczania "wskaźnika kłamstwa"
Nie wyliczałem żadnego wskaźnika kłamstwa.
Masz zamiar weryfikować moralność każdego forumowicza?
Nie. Weryfikuje prawdziwość informacji na podstawie dostępnych mi narzędzi. Nie widzę w tym nic złego.
Takie narzędzie pozwalają stwierdzić, że Przemek nie miał możliwości trzymać palmy miesiąc w mrozie pod śniegiem.
Kolejną "weryfikacją" było słynne -20C na Helu. Takie rzeczy rzucają się w oczy. Nie robiłem nic na siłę.
Będziesz jeździł po Polsce i sprawdzał temperaturę i liczył liście u każdego?
Nie. Nie ma takiej potrzeby. Obecna gęstość stacji meteo w Polsce pozwala na pewną weryfikację pewnych informacji.
Wiem co to są warunki lokalne i wiem w jakim stopniu wpływają na klimat lokalny. Bez obawy.
tym bardziej o tym, że Ty stoisz na straży tej moralności
Jeżeli posiadam wiedzę w jakimś temacie nie widzę powodów dla których miałbym nie udzielić prawdziwej informacji innym użytkownikom.
Zaczynasz przemawiać "za miliony" i wiesz czego one chcą
Za nikogo nie przemawiam. Zadawałem pytania w wątku bo mam do tego pełne prawa.
Drogi Wari.
Zanim tak dosadnie wypowiesz się na czyjś temat proponuje poczytać temat dokładniej, bo pomyliłeś pewne fakty dość mocno. Przypisałeś mi informacje , których nie jestem autorem.